Slut på Berga....

Igår måndag, var husse och jag ute på Berga. Matte och husse har röjt ur tältet och packat in massor av saker i skjulet som husse byggde. Nu återstår det bara att riva tältet, lägga in mattan och stora parasollen i husvagnen och låsa igen för denna sommar.
Husse passade på att klippa gräset runt husvagnen för sista gången i sommar samt passade på att lasta bilen med grejor som vi skulle kasta bort. Han skulle åka till blåbergstippen med skrotet.
Idag tisdag, har jag och husse tagit en promenad runt Sidjön, en tripp på tre km. Där har ja aldrig varit tidigare och det var jättemånga nya lukter längs vägen. När vi kom till slalombacken fick jag blöta fötterna och dricka lite vatten. Det var gott. Sen fortsatt vi runt och passerade fåglarna. Det var jättemånga änder som jag skulle velat jaga, men det fick jag inte för husse.
Nu ligger jag hemma på altanen och vilar i solen. Härligt.
Senare på tisdagen blev det dags att riva tältet och jag fick sitta bakom galler. Jag trodde jag skulle få hjälpa till men det var tjii ska ni veta. De ville inte han nån hjälp från mig.....
Allt ska upp nästa år i maj .........

Jagar flugor

Är hemma i stan. Här är det lugnt, bara nån enstaka fluga som jag försöker fånga. Dom är ju så snabba de där små krypen. Husse och jag gör egentligen inget - faktiskt så rev jag ett papper i småbitar, väldigt små bitar. Det tyckte inte husse om. Han var tvungen att ta fram dammsugaren och gå över golvet ha ha...
Idag träffade jag Hedda när husse var ute med mig. Hon är alltid lika studsig och glad när man möter henne - roligt.

Hösten närmar sig ...


Det är lite konstigt men det har blivit mycket mörkare på kvällarna. Och framförallt mycket kallare. Faktiskt gjorde jag ett dopp på lördan och det var ganska varmt i vattnet. Jag fick springa efter min älskade Waboba- boll
Husse säger att hösten närmar sig och han har byggt ett litet skjul bredvid husvagnen. Han ska förvara lite möbler, kylskåp osv. Han vill inte släpa hem det.
Jag hörde att matte och husse skulle gå och äta på restaurangen på ljusnatta och att jag skulle få vara hemma i husvagnen - det går nog bra för det har jag varit tidigare.

På besök hos...

På tisdagkväll följde jag med husse till Anna-Lena och Stefan. Jag jagade rätt på lite kvistar och kottar som jag kunde leka med. Fast bäst var Stefans sandaler, sådana där skor med kardborreband som låter när man drar i spännena. Jag tror att A-L blev lite rädd när jag hittade hennes fina skor. Stefan grillade lite hamburgare på kvällen som de åt. Jag fick en liten leverkaramell och det var ju bra.
Stefan fick sätta ut såna där myggspiraler - usch de luktade inte så gott tyckte jag, men tydligen försvann myggen.
Här är jag lite trött och tittar på husse och undrar om vi inte ska gå hem. Jag hade badat och simmat efter en boll på eftermiddagen och det blir jag lite trött av.

Sköna dagar på Berga ...

Vilken härlig vecka jag haft ute på Berga denna vecka. Det har varit bad, lapa sol och mått gott. Husse och Stefan var iväg och fiskade lite i Igeltjärnen i början av veckan. Fiskelyckan var väl inte så där bra men husse drog i alla fall upp en rengbåge som röktes på Stefans ABU-rök. Jag vet att den smakade bra för jag fick smaka en bit av husse.
Här är några bilder när matte försöker torka mig med handduken. Jag tycker det är roligare att  busa med handduken.
Nu har vi varit inne i stan och skall åka ut på Berga igen ... vi hörs
Ligger och latar mig idag. Jag fyller faktiskt 7 månader idag.. tänk vad tiden går.

RSS 2.0