Blir torkad efter badet ...

Jag har faktiskt fattat att det är skitkul att bada. Matte har köpt en ny Waboba-boll som jag får simma efter. Jag har till och med lärt mig att doppa huvudet under vattnet för att ta bollen. Kul. Sen är det skönt att efter badet få sitta i mattes knä och bli frotterad med en handduk.
Är ute på Berga denna veckan med husse. Vi har det jättebra här ute fast det regnar ibland. Just nu skiner solen och det är ganska varmt, iallafall inne i tältet.

Ute på Berga utan matte...

Nu har vi varit två dagar på Berga utan att matte varit med. Det har faktiskt varit ganska bra ändå - kanske inte lika mycket bad som matte brukar fixa, men i går var jag faktiskt nere vi vattnet och badade.
Idag har vi gått en liten promenad upp i skogen - där träffade jag 3 skiträdda damer -eller kärringar. De ville inte alls prata med mig utan det var rädda för mej, rädda för mej va?. De bara skrek till husse att han skulle koppla mej - herregud jag ville ju bara hälsa. En av dam..kärringarna sparkade till och med på mig. Då blev husse jättearg och bad dem sticka så fort de kunde. Jag tyckte jag hörde att han sa "djävla kärringar".
Nu är vi vid vagnen och jag leker lite med mattes sko - husse har nog inte sett det.
Jag passar på att tömma ut min mjukisdjuskorg och hittade faktisk långkossan liggande där

Matte börjar jobba....

Matte pratar med mig och säger att nu ska hon börja jobba efter sin semester. O jag som tycker så mycket om min matte - hur ska det gå. Husse är ju också bra så jag får leka och busa med han istället.
Vi åkte hem från Berga på söndagen. I och med att vädret inte var allför bra beslutade husse att stanna hemma och avvakta. Sen hade han lite jobb med sin PC som inte ville som husse ville, men jag tror att han har fixat det nu.

Ett möte med brorsan...

Idag fick jag träffa min bror Calippo som nu hette Zebe. Jag kom ihåg att han var ett riktigt matvrak när vi var små...det var riktigt roligt att få träffa honom.
Vi pussades och kramade om varandra. Zebe han bor i Nolby och en ann an bror bor i Haga, han heter Charlie. Min 4:e bror vet jag inte var han tog vägen, men husse får väl leta lite så kanske jag får reda på vart han tog vägen. Mamma Belle bor i Timrå så vi kanske får fråga henne ...

Bad ute vid Galtström

Matte tror att jag tycker det är roligt att rulla i sanden, men det har legat något djur här som luktat gott där. Jag försöker jag gnida in pälsen ....men sedan får jag bada för att bli ren och leka lite och plocka upp pinnar ...
Matte och husse psaasde på att äta ute vid Galtströmsrestaurangen. Jag fick en egen skål med vatten.. fast som vanligt välte jag den så vattnet rann ut - egentligen var jag inte törstig så det gjorde inget.... det var mer intressant att kolla på en kanin, ett par kalvar och några hönor..

2011.07.06 Härligt på Berga - jag har varit ute med matte i plurret ..

..man är ju ganska blöt när man simmat men det torkar nästan på en gång. En liten lek med tomflaskan gör susen och det är kul också att få gå loss på döda ting ...
Sen en liten stund att vänta på matte som gått och diskat.. husse kallar mej för Skuggan för jag är faktiskt mattes skugga.
Vattenballonger är också kul att leka med. Det går för det mesta faktiskt bra att bära dem i munnen fast ibland puffar det bara till och allt blir blött. Man får spana lite på matte när hon gör i iordning ballongerna.
Idag blir det också en varm dag, då får vi se vad vi ska hitta på - bad är ju självklart.

RSS 2.0