Hej, här är mitt liv, Jag heter ISAC


26 februari 2011
Första dagen i mitt nya hem och jag provar min nya verktygslåda. Den ägdes och brukades av Maja i 12 ½ år
Maja var en Cavalier Charles Spaniel också, men hon var helt brun, s.k ruby. Jag är en Black & Tan.
Det var jag som hette Maja
I och med att husse slutat arbeta ville han ha en liten vovve som sällskap på dagarna. När min kennel annonserade i tidningen hittade husse mig. Han och matte kom och tittade på mej och jag hörde på deras prat att de redan var sålda på mej. Jag fick vänta en vecka innan min mamma, Belle, kunde släppa mig. Så på översta bilden är jag 8 veckor. Det fanns mycket att upptäcka när ja kom till mitt nya hem både inne och ute.
Ganska coolt att få gå ut på gången. Så höga snödrivor så allt jag såg var vitt, vitt och en grotta jag kunde gå in i. Coolt! Fast man va lite skraj...
Det var kul att kolla på snön och snöflingorna
Jag fick genast träffa mina kompisvovvar, och det var inte några små pluttar utan det var "Snälla farbrorn", ZEB och "Myror i kroppen" INDY
Naturligtvis var man ju lite skaj för dessa stora bjässar, men dom var ju jättesnälla och jättecoola snubbar.
Det var otroligt kul att leka med snälla farbrorn. Han brydde sig inte om att jag kollade närgånget på honom
Det var jättekul att få bråka och leka med "snälla farbrorn" ZEB, fast jag blev alldeles slut av klänga på honom
och var tvungen att ta mej en liten tupplur.
Indy tyckte inte att jag var så väldigt rolig, han tyckte faktiskt att jag var riktigt jobbig. Han sprang helst iväg och lekte med sin boll, men vi fick i alla fall en liten stund tillsammans med matte i soffan
Tiden går fort och rätt var det var så försvann all snö. Den som var så god all slicka i sig.
Det är skönt att sitta och spana ut på gården med snälla farbrorn vid min sida. Det känns tryggt
Vi åkte ut till vår husvagnsplats på Bergafjärden. Där kommer det att bli roligt att vara. Hittade faktiskt Zeb och Indys leksak, en fisk. De brukar använda den när de badar.
Va härligt men läskigt det verkar vara det här vattnet. Man blir både våt och kall om tassarna. Än vågar jag inte bada som Indy. Han kan ju simma till Finland bara för att hämta sin boll, tokern....
Det är verkligen skönt att få sitta och titta och lukta på lavendeln som matte har satt. Ganska roliga knoppar att bita av.... det här kommer att bli en härlig sommar ute på Berga.
Ja, såpbubblor tycker jag är ganska kul, men jag får så konstig smak i munnen när jag lyckas bita sönder dem. Det är faktiskt lite stressande när matte blåser med plattan som ger ifrån sig såpbubblor i tusental, nä stora bubblor tycker jag är BÄST.
Jag har upptäkt att det finns konstiga småkryp. De är ganska snabba men någon har jag väl lyckats fånga i alla fall. Husse säger att jag inte får jaga humlor och getingar - han säger att det gör ont om de sticks.
Har precis kommit hem från Berga. Lördan var förskräcklig. Det regnade nästan hela dagen och det var kallt. Vi var upp till Anna-Lena och Stefan på lördagskvällen. Där hittade jag gensat ett hål i staketet där jag kunden komma ut. Men gud va rädd jag blev. Precis utanför Stefans staket fanns ett annat staket där det fanns en stor prickig hund. Fy va rädd jag blev. Det var Bonzo som bodde där. Jag tror inte att Bonzo var elak, han verkade väldigt lugn i allafall.
Nu kan man vila ut på altanen och det känns skönt.
Funderar om hjulmuttern är ätbar ... ja, jag får prova......
...det smakar inte marker bones direkt.. nä jag tror jag provar mattes skor istället
de är mycket godare än skruven på cykeln.
Jag har firat midsommar ute på Berga och faktiskt blivit hundbiten 2 gånger !!! men det har gått bra.
Fy vilka elaka hundar det finns, men som tröst kom faktiskt mina favoritkompisar, Indy och Zeb, ut och hälsade på. Jag blev så glad att jag skrek i högan sky. KUL!!

RSS 2.0