Berga i oktober.

Var ute på Berga och kollade lite idag. Den snö som kom häromdan ligger kvar och ger ett kallt intryck. Isac har jagat lite kråkor som han inte tyckte om. Han ställde sig under trädet, tittade upp och så skällde han. 


 
Trots att campingen är stäng finns det en och annan vintercampare. Nån har bara klivit rätt upp, lämnat allt. Han eller hon kanske återkommer till våren och återupptar tältlivet.
 
 
En kall motljusbild.......
 
 
 
 
 
 

På den säkra sidan ...

Husse och jag åkte ut till Berga för att flytta husvagnen till ett säkrare ställe, med tanke på decemberstormen ifjol som drog fram över kusten. Vattenmassorna drev på mot land och flyttade på allt som kom i dess väg.
Så här såg det ut dagen efter stormen ..

Så gick det för mig ....

Ordningen är återställd, Matte och husse kom faktiskt tillbaka fast man undrade.
Jag var ju hos Zeb och Indy under tiden matte och husse var i Istanbul och hade kul. Det hade nog inte varit så kul att vara med, jo kanske i Gulhane-parken, där hade jag kunnat springa runt och jaga fåglar.
Jag var hos Zeb och Indy istället. Det var jättekul att få vara med dessa två kompisar. Jag provade på IP´s tålamod litegrann, bl.a att hoppa upp i soffan utan lov, då var det bara att gå ner..snabbt. En annan kul grej var att skälla i trapphuset - väcka de flesta som låg och sov, gud va kul, men det tyckte inte IP- Hon skällde på mig och bad mej hålla tyst.Sen måste jag skälla på alla djuren på TV:n - men då fick jag som straff gå och lägga mig på sovrummet. Hm..om jag slutar skälla kanske jag får vara kvar ??..
Men när vi skulle sova fick jag i alla fall ligga i sängen och mysa. Indy och jag delade på utrymmet.Det blev lite över som IP fick ligga på. Härligt!!
Matte och husse skrev att det hade så fint väder varje dag och här var det regn nästan hela tiden - ja kanske inte men nästan i alla fall. Man är ju van vi hundväder och vi traskade runt miltals ibland, men det var bara skönt och kul.
Vi hade då jättebra och kul tillsammans. IP fick ju en hund till att släpa runt på men hon säger att det bara var kul. I alla fall vill jag tacka IP för att jag fick bo hos dem.
 
 
Nu ligger man ner på husses rum och gäspar och sover, medan han knappar och donar med datorn. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0